Hei!

Ideana ajatus yhteisestä tiedostosta, jota voi kirjoittaa aina kukin vuorollaan on loistava.
Minulla ainakin toteutus tökki todella pahasti.

Ensi yritin kirjoitaa pohjaan. Sitä ei hermot kestäneet. Sitten liitin tekstiä ja yritin korjata. Ei onnistunut.
Kun yritin muuttaa kirjaimia, niin editori antoikin tilalle ihan omia kirjaimiaan. En saanut tuplatekstiä poistettua.
Se vaan lakasi ja lakasi.

Tässä minun varsin harlekiinimainen osioni:
--

Kylpylän käytävät tuntuivat pitkiltä ja kapeilta. Käytävien yksitoikkoisuuden rikkoi ainoastaan aina silloin tällöin ilahduttavan avartavat ikkunat, joista näki Pärnun lumisen siluetin. Matka oli sujunut hyvin. Laiva oli täynnä joulunviettäjiä. Hetkittäin iloisten perheiden ympäröivä maailma oli saanut Kristiinan tuntemaan itsensä haikeaksi ja ulkopuoliseksi. 

Kristiina kietoi valkoisen aamutakin vyöt tiukempaa ja kohensi ryhtiään. Näin oli hyvä, yksin. Yksinolo sopi hänelle.

Öiset unet eivät kuitenkaan jättäneet häntä rauhaan. Niissä Pertti ja Martti sekoittuivat yhdeksi ja samaksi ihmiseksi. Tapahtumat vaihtoivat aikaa ja paikkaa. Martti nauratti naapurihuoneen kauniita virottaria ja Pertti otti hänet runnoen syleilyynsä ja tanssitti pyörien yhä kiivaammin ja kiivaammin. Päivät olivat kuitenkin kuulaita, jopa valoisia. Ne Kristiina vietti ilon ja onnen hetkiä muististaan kaivaen, ja jokaisesta tuokiosta nauttien.

Aamu-uinti oli tehnyt tehtävänsä. Nyt se oli hyvä aloittaa. Uuden elämän suunnittelu ja muutoksen aika. Pöydälle hän oli kerännyt maittavan aamiaisen. Ihanaa hilloa, jota Pertti olisi rakastanut. Herkullisia vohveleita, joita Martti olisi osannut paistaa. Kristiinan katse viipyili kauniissa kattauksessa, kun hän kuuli itselleen puhuttavan. Kysyvästi hän katsoi miehen harmaisiin, vakaviin silmiin. Hän nyökkäsi. Vihdoin hän oli tavannut elämänsä suurimman rakkauden, Tommin.         

---
Voi olla, että tarina alkoi olla jo liian pitkä. Joten saanko esitellä: Unelmamies Tommi, ratkaisu kaikkeen;)